Egyéni órák

Személyre szabott egyéni Pilates, Barre, Jóga és/vagy fúziós edzések az eredményesség maximalizálásának érdekében. Egyéni célok kitűzésén keresztül tudod elsajátítani a tökéletes technikát és erősíteni a testedet.

PILATES

Talaj

Kihívással teli teljes testet átmozgató edzés. Az óra célja a mozdulatok elsajátítása a megfelelő légzéstechnika használatával, ezáltal pedig az általános testtudat kialakítása. A gyakorlatok változatosságát az ellenállást növelő eszközök biztosítják. Ez a jól felépített óra elmélyíti az alapokat és minden porcikádat átmozgatja olyan gyakorlatokkal, amelyek egyaránt erősítik a törzs stabilizáló izmokat, nyújtanak és kondicionálnak.


Reformer

Gépes óra, amely a teljes testet kondicionálja, tovább fejleszti az erőnlétet, fokozza a rugalmasságot, mobilitást, koordinációt és állóképességet.


BARRE

Bootybarre

Egy olyan vidám, energikus óra amely ötvözi a balett, Pilates és Jóga elemeit, és amely garantáltan feszesíti, formálja és megmozgatja az egész testet. Az erő és a rugalmasság tökéletes kombinációja cardio elemekkel fűszerezve balettrúd használatával. A legkorszerűbb alakformálás!


Bootybarre Flex and Flow

Ez az óra a mélyizom munka és cardio elemek tökéletes keveréke. A Flex and Flow magába foglalja a balett kecsességét, a jóga rugalmasságát és a Pilates core izmok megerősítését. Az órán egymást követik az erősítő statikus mozdulatok és a tánc-alapú hosszú, nyújtózó mozdulat sorozatok.


Total Barre

Kezdőknek ajánljuk! A Pilates, tánc, cardio és erősítő edzés elemeit ötvözve, ezen az órán megtanulhatod az alapokat, egyszerű mozdulatokkal zenés koreográfiára. A Total Barre külön hangsúlyt fektet a mozdulatok helyes kivitelezésére, így hatékonyan erősít, fejleszti a rugalmasságot és állóképességet.


Barre Tone

Egész testet átmozgató edzés, mely egyszerre tonizál, formál és felfrissít megtartva a barre órák elegáns és energikus mozgásvilágát és a Pilates nagyszerű hatékonyságát. Formálja a kart, lábat, hasat és a farizmokat és a Balett rúdgyakorlatok kondicionáló hatása mellett megtanít könnyeden és elegánsan mozogni.