Csoportos órák

PILATES

Pilates Reformer

Olyan gépes pilates óra amely a teljes testet kondicionálja, fejleszti az erőnlétet, a rugalmasságot, mobilitást, koordinációt és állóképességet.


Pilates Basics

55 perces talaj pilates edzés amely a Pilates alapjaira fókuszál. Erre az órára azokat a vendégeket várjuk akik még nem próbálták a Pilatest, vagy egy mérsékeltebb ütemű edzésre vágynak. Az óra célja a mozdulatok elsajátítása a megfelelő légzéstechnika használatával, ezáltal pedig az általános testtudat kialakítása. A gyakorlatok változatosságát az ellenállást növelő eszközök biztosítják.


Power Pilates

Kihívással teli teljes testet átmozgató talaj pilates edzés, amitől biztosan megizzadsz. Ez a jól felépített talaj óra elmélyíti az alapokat és minden porcikádat átmozgatja olyan gyakorlatokkal, amelyek egyaránt erősítik a törzs stabilizáló izmokat, nyújtanak és kondicionálnak. Power Pilates változatos gyakorlatai összpontosítják a figyelmedet, és garantáltan kihívások elé állítanak minden egyes nap. A hatásosabb eredmény elérése érdekében ellenállást növelő kis eszközöket is használunk.


BARRE

Booty Barre Plus

A Bootybarre egy olyan vidám, energikus mozgásforma amely ötvözi a tánc, pilates és jóga elemeit, és amely garantáltan feszesíti, formálja és megmozgatja az egész testet. Az erő és a rugalmasság tökéletes kombinációja cardio elemekkel fűszerezve balettrúd használatával. Izzadás és izomláz garantált!


Booty Barre Flex and Flow

Bootybarre Flex and Flow a mélyizom munka és cardio elemek tökéletes keveréke. A Flex and Flow magába foglalja a balett kecsességét, a jóga rugalmasságát és a Pilates core izmok megerősítését. Az óra úgy van felépítve, hogy egymást kövessék az erősítő statikus mozdulatok és a tánc-alapú hosszú, nyújtózó mozdulat sorozatok.


Total Barre

Egy teljes testet megmozgató edzésforma amely olyan izmokat is megdolgoztat amiről nem is tudtál hogy léteznek. A Pilates, tánc, cardio és erősítő edzés elemeit ötvözve, ezen az órán megtanulhatod az alapokat, egyszerű mozdulatokkal zenés koreográfiára. A Total Barre külön hangsúlyt fektet a mozdulatok helyes kivitelezésére, így hatékonyan erősít, fejleszti a rugalmasságot és állóképességet.

Kezdőknek ajánljuk, nem szükséges semmilyen tánccal kapcsolatos gyakorlat.


Barre Tone

Ha újfajta kihívásra vágysz, amely egyszerre tonizál, formál és felfrissít megtartva a barre órák elegáns és energikus mozgásvilágát és a pilates nagyszerű hatékonyságát, akkor a Barre Tone a neked való óra. Hajlékony, rugalmas, erős, harmónikus test, ez a Barre Tone.